AVCILARLI KADINLAR ÜRETTİKÇE MUTLU

AVCILARLI KADINLAR ÜRETTİKÇE MUTLU
Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği Kadın El Emeği Pazarı’nın 5’incisi Başkan Turan Hançerli’nin katılımıyla açıldı.
Avcılarlı kadınlar tarafından üretilen çeşitli ürünlerin sergilendiği Avcılar Belediyesi Kadın El Emeği Pazarı faaliyete başladı. Kadınların el emeği ürünlerini sergileyerek ev ekonomisine katkı sunmalarını sağlayan, aynı zamanda sosyalleşmek için güzel bir ortam yaratan pazar Ambarlı Mahallesi Ihlamur Yolu’nda saat 16.00-23.00 arasında faaliyet gösteriyor.

Avcılarlı kadınlar için büyük fırsat

El Emeği Pazarı’nda kendi ürettikleri takı, giysi, el işi, örgü ve süs eşyalarını sergileyen kadınlar, El Emeği Pazarı’nın hem ek gelir elde etmek için hem de sosyalleşmek, arkadaşlarıyla vakit geçirmek için iyi bir fırsat olduğunu söyleyerek Avcılar Belediyesi’ne ve Başkan Hançerli’ye teşekkürlerini ilettiler. Avcılar halkını El Emeği Pazarı’na çağıran kadınlar, ürünlerini insanlarla paylaşmaktan zevk aldıklarını, üretmeye ve paylaşmaya devam etmek istediklerini belirttiler.

El Emeği Pazarı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden, dertlerini dinleyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, pazarın önemli bir proje olduğunu ifade ederek, “Kadın el emeği bizim için çok önemli ve çok güzel. Güzel olan şeyleri devam ettirip güçlendirme arzusundayız. Sıkıntıları dinliyoruz, sorunları dinliyoruz ve burayı nasıl daha da güzel bir hale getirebiliriz diye hep birlikte kafa yoruyoruz. Her şeyin daha güzel olması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Avcılar halkı sahilimizi daha çok kullanmalı”

Hançerli, Avcılar halkını Avcılar sahiline davet ederek, “Avcılar halkını sahilimizi daha çok kullanmaya çağırıyorum. Sahile inerken de buraya mutlaka uğramalarını isterim. Burada hanımefendilerin kendi elleriyle, emeğiyle, alın teriyle ürettiği çok güzel ürünler var. Avcılar halkını buraya gelip görmeye, bu ürünlerden almaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.