Sözen'den Hançerli'ye destek

Sözen'den Hançerli'ye destek
1989-1994 yılları arasında Sosyaldemokrat Halkçı Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten, 2002-2007 yılları arasında ise Sivas Milletvekilliği yapan Nurettin Sözen, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamında ziyaret et
 Belediye Başkanlığı döneminde metro, hızlı tramvay, doğalgaz, yayalaştırma projeleri, arıtma ve çöp işleme tesisleri gibi hayati projelere imza atan Nurettin Sözen, Avcılar Belediyesi’nde Turan Hançerli’yle bir araya geldi.

Projeler konuşuldu

31 Mart Yerel Seçimlerinde Turan Hançerli’ye destek veren Nurettin Sözen, görüşmede başkanlığı dönemindeki deneyimlerini paylaştı. Ziyarette güncel siyasi konuların yanısıra Turan Hançerli’nin Avcılar’a yönelik projeleri de gündeme geldi. İşsizliğin, enflasyonun ve hayat pahalılığının can yakıcı boyutlara ulaştığını ifade eden Sözen, Turan Hançerli’nin ekonomik konulardaki tutumluluğunu olumlu bulduğunu söyledi. Sözen, Hançerli’nin Avcılar’da örnek ve başarılı projelere imza atacağına inandığını belirtti. Nurettin Sözen’in ortaya koyduğu değerlerin takipçisi olacağını ifade eden Turan Hançerli ise, “Nurettin Hocam’ın İstanbul’da yaptığı gibi, ben de Avcılar’da ilklere imza atacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.