Tamirci görünümlü hırsızlar

Tamirci görünümlü hırsızlar
Avcılar'da lüks bir siteye asansör arıza ve bakım şirketi çalışanı gibi giren 3 şüpheli, depodan inşaat malzemesi çaldı. Hırsızların gelişi, hırsızlık anları ve siteden ayrılışları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı
Edinilen bilgiye göre olay 05 Ocak 2019'da Avcılar Firüzköy'de lüks bir sitede meydana geldi. Siteye asansör arıza bakım şirketi çalışanı gibi gelen şüpheliler, sitenin deposundaki inşaat malzemelerini alarak geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Sitenin güvenlik görevlileri, güvenlik kamera görüntülerini izledikten sonra hırsızlık olayını polis ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemelerde piyasa değeri yaklaşık 28 bin lira olan 2 adet darbeli matkap, 2 adet şarjlı matkap, 1 adet hilti ve çok miktarda bakır telin çalındığı belirlendi. Şüphelilerin geldiği aracın çalıntı olduğu belirlendi.

Sitede izlerine ulaşıldı

Polis şüphelileri arama çalışmaları devam ederken, şüpheliler tam 1 ay sonra üzerine başka plaka takılı araçla yeniden siteye geldi. Güvenlik görevlilerinin kendilerini fark etmesi üzerine, geldikleri araçla hızla kaçtı. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını da incelerken, şüphelilerin bulunduğu yeri tespit etti. Şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan F.K, S.M.E, M.G emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kamerasında

Şüphelilerin siteye gelişleri ve yaptıkları hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelilerin çalıntı araçla siteye gelmeleri, aracı deponun olduğu yere çekmeleri, ve malzemeleri araca doldurmaları görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.