2023 yılını boş geçmedik

2023 yılını boş geçmedik
Beylikdüzü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “2023 yılında da altyapı, üstyapı, yeşil alam ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürdük.

İlçeye yeni proje ve tesislerin kazandırılmasında önemli rol oynayan Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda son bir yılda yeni yolların yapımı ile birlikte; altyapı ve üstyapı çalışmaları, ihtiyaç duyulan yolların aydınlatılması, mevcuttaki yolların bakım ve onarımı, atık su ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi gibi çalışmalara imza atıldı. 2023 yılında toplam 3 bin 728 ton asfalt kaplama, 15 bin 852 ton asfalt yama çalışması yapıldı. Ayrıca ilçe genelinde 30 bin 77 metrekare tretuvar yapımının yanı sıra 9 bin 108 metrekare tretuvar tamirat çalışması yürütüldü. Kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği desteklere de yıl boyunca devam eden belediye ekipleri okul, sağlık tesisi ve ibadethanelere; ıslak hacim yenilenmesi, iç-dış cephe boyası, izolasyon, tesisat ve elektrik tamiratı gibi alanlarda destek sağlandı” denildi.

Bir yılda 7 yeni park

Açıklamanın sonunda, “Beylikdüzü’nde yeşil alanları artırmak için gece gündüz demeden çalışan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise 2023 yılında ilçeye yaklaşık 51 bin 575 metrekare yeni yeşil alan kazandırarak toplam yeşil alan miktarını 4 milyon 336 bin 634 m²’ye taşıdı. Beylikdüzü’nde son bir yıl içerisinde 7 yeni park yapılırken, 2019 yılından bu yana ilçe halkının kullanımına açılan park sayısı 74’e çıktı. Aynı zamanda, yeni çocuk oyun grupları ve spor alanları oluşturan ekipler bir taraftan da çim biçimi, yabani ot temizliği, ağaç budama ve ilaçlama çalışmalarını titizlikle yürüttü” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.