532 kişi işe yerleştirildi

532 kişi işe yerleştirildi
Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), işverenler ve iş arayanları bir araya getirerek istihdama katkı sunuyor. 2023 yılı boyunca çeşitli pozisyonlara 31 bin 543 yönlendirme yapan BEYKAM, 532 kişinin bir işe yerleşmesini sağladı

Beylikdüzü Belediyesi, iş arayanları ve işverenleri bir araya getiriyor. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), vatandaşın işe kolay erişimini sağlamak için başvuru ve yönlendirme işlemleri yaparak iş arayanlara destek oluyor. Öncelikli olarak kadınların ve dezavantajlı grupların desteklendiği istihdam çalışmalarında, kadınların evde üretmiş oldukları süs eşyalarının satışı için de gerekli koordinasyonlar gerçekleştiriliyor. Dezavantajlı grupların istihdama katılmalarını sağlamak için de engelli pozisyonunda personel açığı olan firmaların katılımıyla da mülakatlar düzenleniyor.

 

Kanayan yaramız!

 

İlçedeki işsizliğin giderilmesine ve istihdama katkı sunmaya devam edeceklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “İşsizlik ne yazık ki Türkiye’nin kanayan yarası. BEYKAM ile bu kapsamda çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Uzman personelimizle işsizliğe çözüm bulma çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu. 2023 yılında yüzlerce kişiye istihdam sağlayan BEYKAM, Beylicium AVM 3.katta yer alan ofislerinin yanı sıra muhtarlıklardaki çözüm merkezleri, www.beykam.com sitesinde ve kurduğu mobil stantlarda da çalışmalarını yürütüyor. Yıl boyunca 31 bin 543 yönlendirme yapan BEYKAM, 532 kişinin de bir işe yerleşmesini sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.