Belediye başkanı gibisiniz!

Belediye başkanı gibisiniz!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’ndeki apartman görevlileriyle buluştu.

Beylikdüzü'nde Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi’ni hayata geçirdiklerini belirten başkan Çalık, “Sizler herkesin derdiyle, tasasıyla ilgileniyorsunuz ve aslında bir nevi bulunduğunuz sitenin, apartmanın ve şehrin belediye başkanı gibisiniz” dedi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’ndeki apartman görevlileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda düzenlenen programda ailelerle sohbet eden Başkan Çalık talepleri dinleyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Programa Başkan Çalık’ın yanı sıra Beylikdüzü Apartman Görevlileri Dayanışma ve Dostlar Derneği Başkanı Ahmet Uzun, dernek yönetimi ve ilçe protokolü de katılım sağladı.

Halkımız için yaptık

Programda yaptığı konuşmasında apartman görevlileri ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Çalık, “Biz bugüne kadar ne yaptıysak Beylikdüzü için yaptık, ne yaptıysak Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımız için yaptık. Sizler bulunduğunuz alanı çiçek gibi yapan, güzelleştiren, belki güneşin girmediği ama güzel enerjinizle dünyayı ve etrafınızı cennete çeviren insanlarsınız. Herkesin derdiyle, tasasıyla ilgileniyorsunuz ve aslında bir nevi bulunduğunuz sitenin, apartmanın ve şehrin belediye başkanı gibi davranıyorsunuz. Ben de bu kentte yaşayan bütün komşularımın derdiyle, tasasıyla ilgilenen bir kişiyim. Bugün burada bu güzel kalabalık ortamda bizleri buluşturduğu için Ahmet başkanıma ve her birinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Her zaman abi oldu

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Dayanışma ve Dostlar Derneği Başkanı Ahmet Uzun, apartman görevlileri adına yaptığı konuşmasında ise, sıkıntı yaşanan her noktada Beylikdüzü Belediyesi’nden tam hizmet aldıklarını belirterek, “Biz dernek olarak bu zamana kadar yaptığımız bütün organizasyonları sevgili başkanımızla birlikte yaptık. Bu zamana kadar yaptığımız hiçbir organizasyonda bizleri geri çevirmedi. Mehmet Murat Çalık bize bir belediye başkanı değil, her zaman abi oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.