BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ YETENEKLİ OYUNCULARINI ARIYOR

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ YETENEKLİ OYUNCULARINI ARIYOR
Sanatın ve kültürün dolu dolu yaşandığı bir ilçe inşa etme çalışmalarını aralıksız sürdüren Beylikdüzü Belediyesi ‘Akademi Tiyatro ve Doğaçlama Tiyatro’ ile kültür sanat eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Beylikdüzü’nde ikamet eden 14-40 yaş arasındak


Beylikdüzü'nde ikamet eden 14-40 yaş arasındaki vatandaşların katılabileceği 'Akademi Tiyatro ve Doğaçlama Tiyatro' eğitimleri için başvurular 24 Kasım'a kadar online olarak veya Beylikdüzü Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) Öğrenci İşleri'nden yapılabilecek.

Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Müzik Akademisi ile ilçenin müzik alanında yetenekli gençlerine profesyonel eğitim veren ve 1,5 sene gibi kısa bir sürede Beylikdüzü'ne Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası'nı kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de tiyatro sahnesinde oyuncu olarak yer almak isteyen yetenekli oyuncu adaylarını arıyor. Tiyatro ve doğaçlama tiyatro branşlarında ücretsiz akademik eğitimin verileceği Akademi Tiyatro ve Doğaçlama Tiyatro'ya tiyatro eğitimi alarak başarılı bir oyuncu olma hayalini hayata geçirmek isteyen ve Beylikdüzü'nde ikamet eden 14-40 yaş arasındaki vatandaşlar başvuru yapabilecek. 24 Kasım'a kadar sürecek başvuruların tamamlanmasının ardından 25 Kasım'da performansa dayalı olarak yapılacak sınavla Akademi Tiyatro ve Doğaçlama Tiyatro'da ücretsiz eğitim alacak oyuncu adayları belirlenecek.

ÜCRETSİZ VE AKADEMİK TİYATRO EĞİTİMİ FIRSATI

Performansa dayalı yetenek sınavıyla belirlenecek oyuncu adaylarına, alanında uzman eğitmenler eşliğinde, akademik düzeyde kapsamlı ve ücretsiz tiyatro ve doğaçlama tiyatro eğitimi verilecek. Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akademi Tiyatro ve Doğaçlama Tiyatro'da; şan, dans, oyunculuk, diksiyon eğitimleri alan oyuncu adayları hem yeteneklerini geliştirme imkanı bulacaklar hem de oyunculuğu bir iş ve meslek olarak icra edebilmeleri için gerekli tüm alt yapıyı kazanacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.