BEYLİKDÜZÜ İLE İLGİLENİYORUZ

BEYLİKDÜZÜ İLE İLGİLENİYORUZ
AK Parti Beylikdüzü belediye başkan aday adayı Ekrem Kap, apartman görevlileri ile bir araya geldi.

“Beylikdüzü’nün hayat şartları, ulaşımı, alt yapısı ile ilgileniyoruz. Hayat standardını yükseltmek için yola çıktık” diyen Kap, apartman görevlilerinin hayat standartlarını geliştireceğini belirtti. Kap, “Kimse bu konuda şüphe duymasın” dedi.

 

AK Parti Beylikdüzü belediye başkan aday adayı Ekrem Kap, Beylikdüzü Apartmanlar Görevliler Derneği üyeleriyle birlikte öğretmenler evinde bir araya geldi. Dernek Başkanı Ahmet Uzun, “Beş yılda bir bu seçim süreci geliyor, kapıya dayanıyor. Bu tür süreçlerde aday adaylarını dernek olarak dinleyeceğiz. Biz Beylikdüzü için, Beylikdüzü apartman görevlileri için konuşuyoruz. Sizlerin yaşadığı yerlerle alakalı, sizlerin çocuklarınızı yetirdiğiniz ille alakalı çalışmaları dinleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Şehitlere rahmet diledi

Beylikdüzü belediye başkan aday adayı Ekrem Kap ise dernek üyelerine teşekkür ederek, “Ülkemiz zor bir noktada, şehitlerimiz var. Sınırlarımızı koruyan, düşmanlara aman vermeyen şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi. Yerel seçimlere de değinen Kap, “Tabii bu bir seçim. 5 yılda bir yapılıyor. Bildiğiniz bir şey. Seçimler demokratik ülkelerin, beş yılda bir haklarını kullandıkları bir gün. Ülkemizde de barış içinde huzur içinde geçiyor. Dolayısı ile bu bize gelecek için ümit veriyor. Çok sıkıntılı süreçler geçirerek bugünlere geldik. Ak Parti iktidara geldiğinden beri elhamdülillah iktisatlı bir biçimde değişerek gelişerek yolumuza devam ediyoruz ve her geçen gün uluslararası alanda standartlarımız artarak devam ediyor. Bu da bizi gururlandırıyor” dedi.

Bir hikayemiz var

Yaklaşık 10 ay önce genel seçimlerin yapıldığını hatırlatan Kap, “Seçimlerden önce herkes elinden geleni söyledi, en sert şekilde konuştu, muhalefetini etti, iktidarda yaptıklarını yapacakalarını ortaya koydu. Milletimiz de kararını verdi. Bir 5 yıl daha cumhurbaşkanımızla devam dedi. Bu ülkemiz ve istikrarımız adına çok önemliydi. Demokrasimiz adına da çok önemliydi. Biz Beylikdüzü’nde yaşıyoruz. Beylikdüzü yerel seçimleri ile ilgileniyoruz. Beylikdüzü’nün hayat şartları, ulaşımı, alt yapısı ile ilgileniyoruz. Hayat standardını yükseltmek için yola çıktık. Bu yola çıkışımızın da bir hikayesi var” diye konuştu.

 

 

YAPTIĞIM İŞİN HAKKINI VERİRİM

1973 Düzce doğumlu olduğunu belirten Kap, “Liseye kadar Düzce'de yaşadıktan sonra İstanbul’a yerleştim. 6 aydır memleketin her köşesinde insanlar ile beraberim. 20-40 yıldan beri Beylikdüzü'nde yaşıyorum. Dolayısıyla birbirimizi hissediyoruz, birbirimizi yaşıyoruz, biliyoruz. Buradaki hassasiyeti de biliyorum geçmiş dönemlerden. Geçmiş adayların neden başarısız olduklarını da biliyorum. Bu noktada ben uzun yıllardır iş hayatındayım. Spor kulübü yönettim. Siyaset yaptım. 2014’te burada Meclis üyesi adayıydım. Bunun yanında Düzcespor başkanıydım. Türkiye çapında şampiyonluklarımız oldu. İş adamı olarak birçok faaliyetlerde bulunuyorum, yurt içi yurt dışı bir sürü deneyimler elde ettim. Beylikdüzü’nde kampanya başlattığımızda bizi tanıyan bilen insanlar dediler ki ‘elini taşın altına koymayı düşünür müsün?’ dediler. Bende tabii ki dedim. Yaptığım işin hakkını veririm. Benim hayat felsefem bu. Bu anlamda önce kendimi muhasebe ettim. Sonra çevrem ile görüştüm. Daha sonra Beylikdüzü’ndeki büyüklerime danıştım. En nihayetinde bu yola çıkmaya karar verdim. Eğer ben bunu bir heves için yapsaydım böyle olmazdı” ifadelerini kullandı. Aday olup seçilomesi durumunda apartman görevlilerinin haklarını savunacağını dile getiren Kap, “Hayat standartlarını geliştireceğiz. Yaşam yerleri diğerlerinden farklı olmayacak. Bunun sözünü buradan veriyorum size. Kimse bu konuda şüphe duymasın” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.