Beylikdüzü teyakkuzda

Beylikdüzü teyakkuzda
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak 828 personel ve 143 araç ile zor koşullarda halkımızın her zaman yanında olacağız” dedi

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri kar yağışına karşı harekete geçti. Sağlık kuruluşlarına ulaşımı sağlayan yollar başta olmak üzere tüm bağlantı yollarının açık kalması için hazır olan ekipler, bu kapsamda greyder, damperli kamyon, kar küreme araçları, binek araçlar, el ile tuzlama araçları ve kepçelerden oluşan 143 araç ve 828 personel ile 7/24 hizmet verecek. Ayrıca ihtiyaç halinde site ve konutlarda vatandaşların talebini karşılamak üzere ve kamu kurum ve kuruluşlarına çuvallanmış tuz, müdürlük ekipleri tarafından ulaştırılacak.

 

 

Hazırlıklar tamam

 

Beylikdüzü’nde olası kar yağışının vatandaşları gündelik hayatlarında mağdur etmemesi adına tüm tedbirleri aldıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “İlçemizin tümünde, kar yağışı ve buzlanma sonrasında mağduriyetlerin yaşanmaması, komşularımızın günlük yaşamının sekteye uğramaması ve ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için hazırlıklarımızı tamamladık. Karla mücadele kapsamında kamu kurumlarına ve tuz talep eden vatandaşlarımızın bulunduğu bölgelere tuz çuvallarımızı ulaştırdık. Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezimizden araçlarımız görev noktalarına hareket ederek nöbetlerine başladılar. Komşularımız yaşanabilecek tüm olumsuz durumlara karşı sosyal medya hesaplarımızdan ya da çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.