Bizimle birlikte hizmet gelecek!

Bizimle birlikte hizmet gelecek!
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Damga'ya konuştu.

Yaklaşan yerel seçime ilişkin konuşan Günaydın, “CHP yönetiminde Beylikdüzü hizmete hasret kaldı. Çünkü CHP'de hizmet yok. Sadece heykel yapıyorlar. Beylikdüzü hizmeti AK Parti ile görecek” dedi

 

 

 

 

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Damga'ya konuştu. Geçen yılı değerlendiren ve gelecek yıla baktıklarını söyleyen Günaydın, “2023 zor bir yıl oldu. Depremler yaşadık, seçim takvimi yaşadık. Nihayetinde seçimlerde yeniden iktidar olduk. Mutluyuz. Şimdi önümüze bakıyoruz. Önümüzde yerel seçim var. Biz hem Beylikdüzü'nü hem de İstanbul'u AK Parti'ye kazandırmak istiyoruz ve bunun için çalışacağız” diye konuştu.

 

Beylikdüzü'nü kazanacağız

Beylikdüzü'nü tekrar kazanacaklarını anlatan Günaydın, “CHP hizmet eden bir parti değildir. CHP 5 yıldır Beylikdüzü'nde ne yapmış hiçbir şey. Biz hiçbir hizmet göremedik. İBB bir şeyler yapıyor onu da destekliyoruz. Ekrem İmamoğlu çıkıp, 'Bizi engelliyorlar' diyor ya siz Beylikdüzü'ne ne yaptınız da biz engel olduk.  Daha evvel Vehbi Orakçı döneminde çok güzel hizmetler yaptık. İnşallah bu süreci yenileyecek ve yineleyeceğiz. Beylikdüzü'nü kazanacağız” dedi.

 

CHP sadece heykel yapıyor

Beylikdüzü'ndeki belediye yönetimini eleştiren Günaydın, “Beylikdüzü hızla gelişen bir yer. En büyük sorunumuz trafik. 1 numaralı sorunumuz bu. Mevcut belediyemiz de hep ağırdan davranıyor. Bizim hükümetimiz iki kıtayı birleşip Çanakkale Köprüsü yaptı ama bu arkadaşlar hizmette hep ağır kalıyor. Bununla beraber okullarımızın sorunları var, sokak hayvanlarıyla ilgili sorunlar var. Yollarımız çok kötü. Çukurlar var. Esnaf, vatandaş yoldan bunalmış durumda. Ciddi manada bir hizmet noksanlığı var. Malum CHP belediyeleri hizmet değil sadece park veya heykel yapıyorlar. İnşallah AK Parti burayı aldığında Beylikdüzü hizmet görecek” diye konuştu.

 

Aday kim olursa onunlayız

AK Parti belediye başkan aday adayları için de konuşan Günaydın, “Her aday adayı arkadaşımız değerlidir. Hepsine başarılar diliyorum. Bizim partimizde Cumhurbaşkanımız Erdoğan kimi aday gösterirse etrafında birleşiriz. Biz aday kim ise onunla beraber daima çalışacağız.  Biz Beylikdüzü için hep çalıştık. İlçemize ne yapılacaksa işlerin daha hızlı yapılması için çalışmalarımızı hızlandırdık. Vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Onların ne sorunu varsa çözmek istiyoruz. Mesela bizim dönemimizde 24 tane okul yapıldı bunların 17 tanesi açıldı. Beylikdüzü'ndeki vatandaşlarımız AK Parti belediyeciliğinde daha rahat yaşayacaklar” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.