Can dostlara el uzatıldı

Can dostlara el uzatıldı
Beylikdüzü Belediyesi'nden yapılan açıklamada “Veteriner İşleri Müdürlüğü 2023 yılında da ilçe sınırları içerisindeki patili dostların muayene, tedavi ve aşılama işlemlerini büyük bir özveriyle gerçekleştirdi.

Uzman veteriner hekimlerce son bir yıl içerisinde bin 372 hayvanın kısırlaştırma ve işaretlemesi, 2 bin 569 hayvanın ise muayene ve tedavisi yapıldı. Donanımlarıyla örnek teşkil eden ve 856 sokak hayvanına barınak hizmeti veren Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim programlarıyla yıl boyunca 4 bin 338 kişiye sokak hayvanları ile ilgili eğitim ve bilgilendirme yapıldı” denildi.

 

Besleme yapıldı

 

Açıklamanın devamında, “Öte yandan sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi konusunda da çalışmalarını titizlikle yürüten Müdürlük son bir yılda, 165 sokak hayvanının sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağladı. Sokakta barınma ve beslenme zorluğu çeken hayvanları da unutmayan belediye, her gün bakımevinde hazırlanan yemek ve kuru mama ile besleme yaptı. Ayrıca geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak üretilen kedi evleri talep eden vatandaşlara teslim edildi” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.