En büyük projemiz barış!

En büyük projemiz barış!
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Ekrem Kap, Beylikdüzü'nde mahalleler arasındaki farkı bitireceklerini söyledi.

 Kap, “Adnan Kahveci ve Cumhuriyet mahallelerimize bakın. Sanki böyle beyaz Türkler bir tarafta da siyahlar bir taraftaymış gibi bir ortam var. Biz bu anlayışı ortadan kaldıracağız. Kentimize barış getireceğiz. En büyük projemiz de barıştır” dedi

 

 

 

 

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Ekrem Kap, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Mutlular Pastanesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. En büyük projesinin barış olduğunu söyleyen Kap, “Bizim en büyük projemiz barışmak olacak. Mahalleler arasındaki farkı kapatmak istiyoruz. Bilinçli olarak mahalleler arasında bir fark yaratmaya çalışıyorlardı ben buna karşıyım. Kültürel anlamda bir ayrıştırma gibi bir durum olduğunu hissediyorum ama bunun böyle olmaması için yapılması gerekenleri yapacağım. Çünkü gerçekten birbirinden uzak duranlar, bizim bulunduğumuz ortamda yeniden birleşti. Kodlarımız çok uydu” diye konuştu.

 

Burası CHP'nin kalesi değil

Beylikdüzü için de konuşan Kap, “Burası için CHP'nin kalesi diyenler var. Baktık ki öyle bir şey yok. Burası gri bir yer. Burada herkes herkese oy verebilir. Adayı beğenmeleri kafi. Biz de bu anlamda doğru aday olacağız. Herkes bizi görüyor, fark ediyor. Daha önce AK Parti'ye oy vermemiş insanlar bile bizi görünce heyecanlanıyor” dedi.

 

Biz hep sahadayız

Daima sahada olduklarını ve seçim için sıkı çalıştıklarını da vurgulayan Kap, “Beylikdüzü'nde seçim atmosferi şu an sakin. En agresif aday bizmişiz gibi. Ne CHP'de bir hareket var ne başka partilerde. Biz ise hep sahadayız ve çok çalışıyoruz” şeklnide konuştu.

 

Ayrı gayrı olmayacak

Beylikdüzü'nde ayrı gayrı olmayacağını da anlatan Kap, “Adnan Kahveci ve Cumhuriyet mahallelerimize bakın. Sanki böyle beyaz Türkler bir tarafta da siyahlar bir taraftaymış gibi bir ortam var. Biz bu anlayışı ortadan kaldıracağız” dedi.

 

Beylikdüzü'nü çok seviyorum

Beylikdüzü ile özel bir bağı olduğunu da anlatan Kap, “Beylikdüzü'nü çok seviyorum. 25 yıldır burada yaşıyorum Burası benim için çok kıymetli ve değerli bir yer. Burası benim evlendiğim, aile kurduğum, çocuklarımın büyüdüğü yer. Bir çok dostumun arkadaşımın hikayemin olduğu bir yer Burada yaşamayı çok seviyorum. Dolayısıyla buraya katkı vermek ve Beylikdüzü için çalışmak da çok istiyorum. Evet sahadayız insanımızla temas halindeyiz istişare halindeyiz Bu anlamda benim adımı teveccüh Edip dillendiren herkese de çok teşekkür ediyorum. Biz hizmet yarışı içindeyiz. Birilerini kötüleyerek değil hizmetin üzerine hizmet yaparak yol almak peşindeyim. Benim felsefem budur” şeklinde konuştu.
 


AK belediyecilik geri gelecek

Beylikdüzü'ne yeniden AK Parti anlayışının geleceğini de anlatan Kap, “Umarım gelecek seçimde Beylikdüzü'nü de İstanbul'u da yine AK Parti belediyeciliğiyle kavuşturacağız.Sayın Ekrem İmamoğlu'ndan bir Beylikdüzülü olarak ilk beklentimiz metroyu getirmeseydi ama olmadı, bugüne kadar bunu da başaramadılar. Bir de sanki buraya raylı sistem gerilmeyecekmiş gibi , metrobüs hattınının yollarını değiştirdiler. Dolayısıyla ortada büyük tutarsızlıklar sergileyen bir yönetim anlayışı var. Bu yönetimin İstanbul'da yeniden karşılık bulma imkanı olduğunu zannetmiyorum neticede kararı halkımız veriyor milletimiz veriyor bugüne kadar yanılmadılar bundan sonra da yanılacaklarını zannetmiyorum. İnşallah ülke yönetiminde olduğu gibi İstanbul ve Beylikdüzü belediyeciliğinin de emin ellere geçeceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.