Hoşgörüyü hakim kıldık

Hoşgörüyü hakim kıldık
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Göreve geldiğimiz günden itibaren inançların özgürce yaşandığı bir kent hayaliyle çalıştık. Hoşgörü iklimini Beylikdüzü’nde hâkim kıldık” dedi

Beylikdüzü Belediyesi'nden yapılan açıklamada son 5 yılda ilçeye yeni ibadethaneler kazandırdığı belirtilerek, “Barış Mahallesi’nde İbrahim Cevahir Camii, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Naif Akkuş Camii, Marmara Mahallesi’nde Deniz İstanbul Camii ve Kavaklı Mahallesi’nde Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi’ni inşa eden Beylikdüzü Belediyesi bunun yanı sıra Beylikdüzü Müftülüğü, Mevlana Camii Kur’an Kursu ve Taziye Evi’ni de tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Geleneksel Türk mimari konseptiyle inşa edilen ibadethaneler, modern görünümüyle de dikkat çekerken içinde yer alan kütüphane, aşevi ve dersliklerle de bölge halkının birçok ihtiyacını karşılıyor” denildi.

Fazlasını yaptık

İnançların saygıyla ve özgürce yaşandığı bir kent için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Göreve geldiğimiz günden itibaren inançların özgürce yaşandığı bir kent hayaliyle çalıştık. Komşularımızın inanç ve ibadet özgürlüğünü gönüllerince yaşaması için cami, cemevi, taziye evi ve Kur’an kursları açarak hoşgörü iklimini Beylikdüzü’nde hâkim kıldık. Tüm ibadethanelerimiz sevgi, barış ve hoşgörü iklimine katkı sunmaya devam edecek. Geçtiğimiz 5 yılda, gururla söz verdiğimizden fazlasını yaptık, yeni dönemde de yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.