Mutfaktan çıktık aday olduk

Mutfaktan çıktık aday olduk
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, Malatya Atalar Köyü Haçovalılar Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katıldı. Burada konuşan Çalık, “Bugüne kadar belediyemizde hep mutfak tarafındayım. Orada çok iyi bir lider olan İmamoğlu'
Malatya Atalar Köyü Haçovalılar Derneği'nin West Marina'da düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Toplantının ev sahipliğini gerçekleştiren Dernek Başkanı Yusuf Mumcu'ya teşekkür eden Çalık, “Bugün burada Malatyalı hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Beylikdüzü'nde her zaman birlik, beraberlik içerisinde güzel işler yapmak için çalışacağız” diye konuştu.

Çalık'a destek istedi

Dernek Başkanı Mumcu, Çalık'la daha önce Ekrem İmamoğlu'nun yemeğinde karşılaştığını söyledi. Çalık'ın her şeyin farkında ve bilincinde bir isim olduğunu kaydeden Mumcu, “O zamanlar karşılaştığımızda kendisini daha evvel görmediğimi söylemiştim. O da; 'ben belediyenin mutfağında çalışıyorum. Beylikdüzü'nün her türlü ihtiyacını biliyorum' demişti. Gerçekten de öyle kendisi ilçemizin ihtiyaçlarını bilen çalışkan ve mütevazi bir isim. Hepinizinden kendisine destek bekliyorum” dedi.

Koltuğu hak etmeliyim

Başkan Mumcu'nun ardından konuşan Çalık'ta, “Doğru, ben belediyenin mutfağından gelen bir isimdim. Ama bizim siyaset süreci yürüten, siyaseten kararları alan çok iyi bir liderimiz vardı. Ekrem İmamoğlu'yla çalışmak bana çok mutluluk veriyor. Çünkü ben 22 yıllık şehir plancısıyım. Bugüne kadar beni o koltuklarda oturtmayı İmamoğlu dışında hiç kimse başaramadı. Şehir plancısı olarak belediyenin kamu tarafında görev yapmak, sorunları çözümleriyle ortaya koymak çok ciddi bir tecrübeydi. Şimdi belediye başkan adayı olarak burada 2 aydır mücadele veriyoruz. Oturacağımız koltuğu hak etmeye çalışıyoruz. Hak etmediğim hiç bir koltukta oturmam” şeklinde konuştu.

Mumcu benim yol arkadaşım

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi adayı Serdar Mumcu'dan da övgüyle söz eden Çalık, “Mumcu, benim değerli bir yol arkadaşım. Kendisiyle birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. Çalık'ın övgüleri için teşekkür eden Mumcu da Beylikdüzü'ne hizmet etmek ve katkı vermek için meclis üyesi adaylığına talip olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.