Tatlı yiyelim tatlı konuşalım

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede hizmete giren Lokma Chocolate'nin açılışını gerçekleştirdi. İşletme sahiplerine bol kazançlar dileyen Çalık, “Bu güzel işletme Beylikdüzü'ne ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Herkes buraya
Beylikdüzü'nde hizmete giren Lokma Chocolate'nin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çocuklarla birlikte açılış kurdelesini kesen Çalık, “Beylikdüzü burasıyla birlikte güzel bir işletme daha kazanmış oldu. Emekle, özveriyle yapılan bir iş var ortada. Buradaki işletmeci arkadaşlarımıza, çalışanlara şimdiden başarılar diliyorum, bol kazançlar temenni ediyorum. Beylikdüzü'ne vatandaşlarımıza burası şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Tebessüm sebebi olsun

Lokma Chocolate'nin güzel ve farklı tatlı örnekleri sergileyerek ağızlarda iyi bir lezzet bırakacağını anlatan Çalık, “Herkes buraya gelsin, tatlı yesin ve tatlı konuşsun” ifadesini kullandı. Mekan sahibi Semih Kamil Kutval da oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Bugün burada olup bizi yalnız bırakmayan, bizlere destek veren değerli başkanımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Beylikdüzü'ne değer katacak bir işletme olmak için herkesin ilgiyle, severek geleceği bir yer olmak için çalışacağız. Dileriz burası insanların yüzlerindeki bir tebessüm sebebi olsun” diye konuştu.

Çikolatanın büyülü dünyası

Lokma ve çikolatanın buluşması yeni bir tatlı akımına dönüştü. O şerbetli tatlı kabuğundan çıktı, içini dışını çikolatayla doldurdu. Artık insanlar onu tadabilmek için uzun kuyruklara giriyor. Beylikdüzü'nde hizmete giren Lokma Chocolate'nin önünde de daha şimdiden uzun kuyruklar olacağına şüphe yok. "Lokmanın içini donut gibi çikolatayla doldursak nasıl olur?" Kilit cümle belki de bu oldu. İçine enfes kreması doldurulan, dışına çikolatası gezdirilen minik lokmalar büyük ilgi görecek ve yiyen bir daha yiyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.