Yeniden Beylikdüzü diyoruz!

Yeniden Beylikdüzü diyoruz!
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“Yine, yeniden Beylikdüzü diyoruz” ifadesini kullanan Günaydın, “Beylikdüzü'nü yıllar sonra tekrar AK Parti belediyeciliğiyle kavuşturmak için yola çıktık. Beylikdüzü sevdamızla çıktığımız yolda birlik ve beraberlik içerisinde kazanacak, kentimize hizmet edeceğiz” dedi

 

 

 

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın, ilçe başkanlığında düzenlediği toplantıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Adaylığına ve Beylikdüzü'ne ilişkin önemli mesajlar veren Günaydın'a toplantı boyunca AK Parti 3'üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ömer Solak da eşlik etti. Günaydın'ın adaylığı sebebiyle mutlu olduklarını ifade eden Solak, “Bizler AK Parti olarak bütün birimlerimizle, var gücümüzle belediye başkan adaylarımızın yanında olacağız. Bugünden itibaren yeniden Beylikdüzü demek adına burada sahalara çıkacağız. Biz başkan adayımız Mustafa Günaydın'ı sizlerle tanıştırmak istedik, kendisinin daima yanındayız” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanımıza söz verdik

Beylikdüzü'nü kazanmak için yola çıktığını anlatan Mustafa Günaydın ise “Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakı'nın adayı olarak bizleri buradan aday göstermiştir. Bundan dolayı ve onur ve gurur duyuyorum. Kendisi bizden söz istedi biz de sözümüzü tutacağız. İnşallah kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla bütün teşkilat çalışarak 31 Mart'ta Beylikdüzü'nün anahtarını cumhurbaşkanımıza vereceğiz. Cumhuriyetin yüzüncü yılı içinde Beylikdüzü'nde yüz proje hazırlığı içindeyiz. Bu konuda sıkı bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

 

Beylikdüzü'nün her sokağını bilirim

Beylikdüzü'ne aşık bir insan olduğunu ve kenti çok iyi bildiğini de vurgulayan Günaydın, “Buranın 413 bin nüfusu var, 280 bin seçmeni var. 10 mahallesi var. Beylikdüzü'nün yüzde 53'ü de emeklilerden oluşuyor. 52 cami, 256 okulumuz var. 139 caddemiz var bin küsür sokağımız var.

Ben 3 yıldan fazladır ilçe başkanlığı yapıyorum, 20 yıldır da burada yaşıyorum. Beylikdüzü'nde bilmediğim sokak, cadde yok. 8 bin esnafımız var ben her seferinde esnafımızı ziyaret ettim” diye konuştu.

 

Biz tatil yapmaya gelmiyoruz

Gerek İstanbul'da gerekse de Beylikdüzü'nde AK Parti'nin hizmet anlayışıyla çalışacağını anlatan Günaydın isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştirerek, Beylikdüzü'ne dair açıklamalarını sürdürdü. Günaydın, “Şu anda Beylikdüzü'nün 3-4 sorunu var. Birinci sorunumuz trafik. Bir Vira İstanbul projesi yapıldı, 2 yılda bitti dediler ama daha o bile bitmedi. Biz 2 yılda Çanakkale Köprüsü'nü yaptık. Bakın merkezi hükümet biziz. Murat Kurum, bizim bakanımız. Giresun'da sellerde oralardan hiç çıkmadı, deprem zamanı yine oralardan çıkmadı. Böyle kıymetli bir adayımız var. Rakip olarak da tatilden dönmeyen, İstanbul'u sel götürürken balık keyfi yapan bir adam var. Biz kıymetli taraftayız. Biz tatil yapmaya değil, hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

 

1 tane bile tesisimiz yok

Beylikdüzü'nde sosyal tesis olmadığını da söyleyen Günaydın, “İlçemizde yaşlıların, gençlerin rahat oturabileceği bir yer yok. Sosyal tesislerimiz çok zayıf. Yollarımız da deseniz çok kötü. Şuradan Kavaklı'ya gidin her şeyi görürsünüz. Biz hükümetimizin desteği ve kazandığımız büyükşehir belediyemizin de desteğiyle daha yaşanır bir Beylikdüzü için çalışacağız. Güzel bir yarış olacak. Nihayetinde kim daha iyi hizmet edecekse Allah onun kazanmasını nasip etsin. Beylikdüzü'nü geri alıp hizmet yapacağız” diye konuştu.

 

Birlik beraberlik içinde çalışacağız

Kendisinin aday ilan edilmesi sonrası diğer partili aday adaylarının ne tepki verdiği sorusuna da yanıt veren Günaydın, “Ben belediye başkanlığı için aday adayı olmadım. Sayın Cumhurbaşkanımız öyle uygun gördü. Görevi bize verdi. Diğer aday adayı arkadaşlarımızla ilgili yorum yapmak bana yakışmaz. Hepsi kıymetli, değerli arkadaşlarımız. Ayrımız gayrımız yok. Hep birlikte çalışacak, hep birlikte kazanacağız. Aday kim olmuş, olmamış çok önemli değil. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olup, çalışmak dedi. İlçe başkanlığı konusunda da kendisinden boşalan koltuğa kimin geleceğini henüz bilmediğini belirten Günaydın, “Şimdi tabii adaylığımız çok spontane oldu. Şimdi ilçe başkanlığı için il başkanlığımız nasıl hareket eder göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yeni binalar inşa edeceğiz

Kentsel dönüşüm konusunda hızlı hareket edeceklerini belirten Günaydın, “Kentsel dönüşümü çok önemsiyoruz. Önceliğimiz vatandaş hasarlı evden kurtulsun. Bunun için yeni evler inşa edip vatandaşımızı mağdur etmeden, yeni evlerine taşıyacağız. Öncesinde rezerv alanlarımızı tespit ettik, çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda herkesin içi ferah olsun” dedi.

 

 

Beylikdüzü beni tanır

Beylikdüzü'nde tanınırlık gibi bir problemi olmadığını da vurgulayan Mustafa Günaydın, “Beylikdüzü'nde 200 bin fazla seçmen var, seçmen kardeşlerimizin yarısından çoğu beni tanıyor. Beylikdüzü'nde tanınırlık gibi bir sorunum yok. Ben müftülükte, kaymakamlıkta, TÜGVA'da, Ensar Vakfı'nda görev yaptım. Kızılay'da, Yeşilay'da görev yaptım. Beylikdüzü beni iyi tanır” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.