Zorlukları göğüsledik

Zorlukları göğüsledik
Seçimden önceki son Meclis toplantısında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Meclis üyelerine çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

Çalık, “İyi günlerimiz oldu, sıkıntılı anlarımız oldu. Zorlukları hep birlikte göğüsledik. Bu dönem içerisinde sesimiz yükseldiyse, kalp kırdıysak, yanlış bir söz söylediysek hakkınızı helal edin” dedi

Beylikdüzü Belediyesi mart ayı Meclis toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Yerel seçim öncesi son Meclis toplantısının açılış konuşmasına şubat ayında şehit olan askerleri rahmet ve minnetle anarak başlayan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’nde 5 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Beylikdüzü’nde mart ayı içerisinde birçok projenin açılışının gerçekleşeceğini ifade eden Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak ciddi çalışmalar yapıyoruz. Memleketin dört bir yanına ilham olmaya devam edeceğiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan 1 milim bile sapmadan yeni projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Beylikdüzü’ne ve ülkemize yeni belediyecilik felsefesini kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Bizim için öncelik oldu

252 yeni projeyi Beylikdüzü’ne kazandırdıklarını belirten Çalık, “2019 yılında göreve gelirken, yönettiğimiz kentte daha adil bir kentsel hizmet anlayışını ve yepyeni bir yaşamı inşa etmek için yola çıkmıştık. Bu yolda emekleri için tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“Aile demek, millet demek. Aile demek, gelecek demek” diyen Çalık, “Aile tehlikedeyse, geleceğimiz tehlikededir. Aile yasakla, baskıyla korunmaz. Aile hizmetle, destekle, hayat kalitesiyle korunur. Bu nedenle bizler ailelerimiz, hanelerimizi merkeze aldık. Beylikdüzü’nün ailelerinin hayatını kolaylaştırmak, ihtiyaç duyana destek olmak, emeklilerimize iyi bakmak, çocukların sağlıklı yetiştirmeleri için önlem almak, yaşam kalitelerini yükseltmek bizim için öncelik oldu. Beylikdüzü’nde aileler mutlu, huzurlu, umutlu olacak. Aile mutlu olacak ki millet mutlu olacak” şeklinde konuştu.

Hakkımız helal olsun

CHP Grup Sözcüsü Erkan Erdoğan, AK Parti Grup Sözcüsü Tahir Abuş ve MHP Grup Sözcüsü Tuncay Kaan da yaptıkları konuşmalarda, 5 yıllık süreci değerlendirerek, herkese bundan sonraki siyasi yaşamlarında başarılar diledi. Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyelerine çiçek ve teşekkür plaketi takdim eden Başkan Çalık, “İyi günlerimiz oldu, sıkıntılı anlarımız oldu. Zorlukları hep birlikte göğüsledik. Bu dönem içerisinde sesimiz yükseldiyse, kalp kırdıysak, yanlış bir söz söylediysek hakkınızı helal edin. Bizden yana da varsa bir hakkımız helal olsun” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.