Akgün: 23 Nisan’ı istediğimiz seviyede kutlayamıyoruz

Akgün: 23 Nisan’ı istediğimiz seviyede kutlayamıyoruz
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm Türkiye’nin ortak paydası olan çok önemli bir bayram olduğuna vurgu yaparak; “Maalesef ki böylesine önemli bir bayramı istediğimiz seviyede kutlayamıyoruz” d

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyükçekmece’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk takdimin ardından Kültürpark Anfi Tiyatro’da düzenlenen törenlere Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özer, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Okul bahçelerine sıkıştırılmamalıdır”

Okulların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yönelik olarak hazırladıkları etkinlikleri izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yılı kutlama törenlerinin hareketli geçtiğini ancak istenen seviyede olmadığına dikkat çekerek; “Arzu ettiğimiz seviyede bir kutlama olmadığı için içimiz biraz buruk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın eski yıllarda olduğu gibi meydanlarda çok daha görkemli kutlamak isterdik. Okul bahçeleri ve küçük alanlara bu önemli bayramın sıkıştırılmaması lazım.

Büyükçekmece’de 23 Nisan genel anlamda iyi kutlanmaktadır. Çocuklarımız Büyükçekmece’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bu güzel bayramı sevinçle kutluyor. Bu açıdan emeği geçenleri kutluyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü ülkemize kutlu olsun” ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.