Akgün, Aydın Üniversitesini uyardı...

Akgün, Aydın Üniversitesini uyardı...
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de fakülte veya yüksekokul kampüsü kurulması için Aydın Üniversite’ne kiralanan arazinin başka bir eğitim faaliyeti için kullanılamayacağını söyledi. Dr. Akgün, “Aydın Üniversitesi yanlış yapamaz

Konuyla ilgili olarak belediyeye şikâyet olduğunu söyleyen ve konunun Belediye Meclisi’ne de geldiğini hatırlatan Başkan Dr. Hasan Akgün şu açıklamayı yaptı:

“Bu konuda belediyemize intikal eden şikâyetler üzerine Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın ile 2 kez görüşme yapıldı. Belediye Meclisi bugün inşaat süren bu araziyi fakülte ve yüksekokul yapılması, yani Üniversite kampüsü kurulması amacıyla kiralanmasına onay vermiştir. Bunun dışında herhangi bir eğitim faaliyetinde bulunamayacakları, bulundukları takdirde belediyeyi, Belediye Meclisi’ni ve Büyükçekmece halkını karşılarında bulacakları kendilerine hatırlatıldı. Bu yazılı ve sözlü olarak Sayın Aydın’a bildirildi. Büyükçekmece Meclis toplantısına da getirilen bu konunun hep birlikte takipçisi olacağız. İlk ve ortaöğretim için herhangi bir kararımız olmadığına göre bu yerde kurulan binada Aydın Üniversitesi’nin fakülte ve yüksekokul eğitimi dışında herhangi bir faaliyetine müsaade etmemiz söz konusu olamaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.