Akgün: Büyük Büyükçekmece Aileme teşekkür ediyorum!

Akgün: Büyük Büyükçekmece Aileme teşekkür ediyorum!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun olduğu çok özel bir ay olduğunu belirterek; “Ramazan yoksullara sahip çıkma ayıdır.

Ramazan birbirimize daha çok kenetlenmek, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmak için çok önemli bir fırsattır. Bu konuda çok duyarlı olan Büyük Büyükçekmece Aileme teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarı önceki akşam Türkoba Mahallesi Kiptaş Konutları’nda çok yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

“Birlik ve bütünlük içinde çok çalışmalıyız”

 

İftar öncesi konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayının yoksullara, ekonomik durumu iyi olmayanlara sahip çıkma ayı olduğunu belirterek şöyle konuştu: “ Çevrenizdeki yoksul ve yardıma ihtiyacı olanları sevindirme konusunda hepimiz üzerimize düşüne yapmalıyız. Büyükçekmece Belediyesi olarak bu anlamda 5 bin aileye destek oluyoruz, katkı sağlıyoruz. 600’ün üzerinde çocuğumuza eğitim desteği veriyoruz. Ramazan paylaşmak, birlik ve berberlik duygularının en yoğun yaşandı aydır. Sizlerle birlikte bu masaların etrafında bir lokma ekmeği, bir yudum suyu paylaşmamız işin en muhteşem anıdır.


Bu aziz vatanı bize emanet eden hayatları pahasına bu aziz vatanın korunmasını sağlayıp aramızdan ayrılan şehitlerimize, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ve bugün bu saate kadar vatan için, bayrak için, din için torağa düşmüş ne kadar şehidimiz varsa bu iftar saatinde hepsine yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.. Sonuna geldiğimiz şu günlerde yine bir mübarek Ramazan ayında siz değerli Büyük Büyükçekmece ailem ile iftar soframızda bir araya geldik. Ramazan'ın ruhunu, sevgimizi, mutluluğumuzu paylaştığımız tüm komşularımıza teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.