Akgün, Büyükçekmece’nin isimsiz kahramanlarıyla bir araya geldi

Akgün, Büyükçekmece’nin isimsiz kahramanlarıyla bir araya geldi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin isimsiz kahramanları olan Büyükçekmece Gönüllüleri Derneği ile bir araya geldi. Büyükçekmeceli yüzlerce kadının gönüllü olarak çalıştığı dernek, ihtiyaç sahibi insanlara yardım için çalışmal

Büyükçekmece Gönüllüleri Derneği’nin toplantısına katılan Başkan Dr. Hasan Akgün, kadınlarla tek tek sohbet ederek Büyükçekmece’de hayata geçirilecek yeni projeler ve etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Dernek üyesi kadınların istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Akgün, Büyükçekmece Gönüllüler Derneği tarafından düzenlenen buluşmanın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yaşattığını söyledi.

“Sizin gibi fedakar insanlara ihtiyacımız var”

Büyükçekmece Gönüllüleri Derneği Başkanı Gülseren Çiçekçisoy’a teşekkür eden Başkan Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece ailem için canla başla çalışan derneğimizdeki tüm kadınlara teşekkür ediyorum. Hepiniz birbirinden değerli ve kıymetli arkadaşlarımsınız. Sizin gibi aydınlık vatandaşlarımızı gördükçe mutlu oluyorum. Sizler zor durumda olan, ihtiyaç sahibi herkesin derdine çare arıyor, onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyorsunuz. Sizin iyilikten, güzellikten yana olan fedakar insanlara ihtiyacımız var. Sizler Büyükçekmecemizin isimsiz kahramanlarısınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.