Akgün: İşgallere geçit vermeyeceğiz

Akgün: İşgallere geçit vermeyeceğiz
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçenin hiçbir noktasında işgallere geçit verilmeyeceğini söyledi.

Şehir estetiğinin ve vatandaşların huzurunun önemli olduğunu belirten Başkan Akgün, işyerleri ve seyyar esnafın tezgahların işgallerine karşı denetimlerin sıklaştırılacağını belirtti.

Önceki gün Kordonboyu’nda denetimlerde bulunan Başkan Akgün, yaya ve bisiklet yollarını çeşitli şekillerde işgal eden işyeri ve seyyar tezgahları tek tek tespit edip uyarılarda bulundu.

Akgün Kordonboyu’nun tamamını dolaşıp, işgalli yerleri belirledi

Teknik ekibi ve zabıta ekipleriyle birlikte yaptığı denetimler sırasında, kullanım alanları dışında yer işgalinde bulunan ve belediyenin esnaflar için belirlediği kurallara uymayanlara uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tüm işyerlerinin kurallara uygun olarak düzenlenmesi için zabıta ekiplerine talimat verdi. Yapılan uyarılara karşın kurallara uymayan esnaf hakkına yasal işlem yapılacak.

 Akgün; ''İşgaller haksız rekabettir, insanların hakkını yemektir!''

Büyükçekmece halkının ve ilçeye gelen konukların yaz mevsimini huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri adına tüm tedbirlerin alındığını belirten Başkan Akgün; “Özellikle yaz mevsiminde vatandaşların akınına uğrayan Kordonboyu’nda insanların huzurunu bozacak, yürümesini engelleyecek, bisikletini, bebek arabasını rahatça kullanmasını engelleyecek esnaf tezgahı, tabela, masa, sandalye ne varsa hiçbirine taviz vermeyeceğiz. Yapılan tüm işgaller esnaflar arasında haksız rekabeti doğurur ve çeşitli engellerle karşılaşan insanlarımızın da hakkını yemektir. Buna izin vermeyeceğiz'' şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.