Başkan Akgün: Atatürk’ün yolundan asla ayrılmayın!

Başkan Akgün: Atatürk’ün yolundan asla ayrılmayın!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “7 Renk Büyük Ahenk” projesi kapsamında Büyükçekmece’de bulunan 7 bölgeden köy okulu öğrencileri ile Kımızı-Beyaz Gece’de bir araya geldi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “7 Renk B
Başkan Akgün, öğrencilere çok çalışın tavsiyesinde bulunarak, “Atatürk’ün gösterdiği yoldan asla ayrılmayın, onun size gösterdiği aydınlık yol Türkiye’yi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracak yoldur” diye konuştu.

 
7 bölgeden 8 köy okulu öğrencileri

 
Büyükçekmece Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında hayata geçirdiği “7 Renk Büyük Ahenk” projesine katılmak üzere Büyükçekmece’ye gelen Kars Sarıkamış’tan Karaurgan Köyü İlkokulu, Hayat Kırıkhan’dan Ceylanlı Köyü İlkokulu, Adapazarı Kaynarca’dan Turnalı Köyü Hacı Osman Akgün İlkokulu, Muğla’nın Gümüşlük Köyü Kemal Durmaz İlkokulu, Trabzon’dan Araklı Köyü Çankaya İlkokulu, Şanlıurfa Siverek’ten Yoğunca İlkokulu, Van’ın İpekyolu Köyü Yunus Emre Ortaokulu ve Çanakkale Gelibolu Sanat Derneği öğrencileri kendileri için düzenlenen “Kırmızı – Beyaz Gece” veda yemeğinde buluştu.  Öğrencilerinin kendi yörelerinin halk oyunlarını sergiledikleri gecede sanatçı Murat Mermer’de bir konser verdi.

 
“Çok daha fazla çalışın”

 
Kumburgaz Marin Princess Hotel’de gerçekleşen yemekte konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Anadolu’nun farklı köşelerinden gelen köy okulu öğrencilerini üç gün boyunca Büyükçekmece’de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada başka bir eşi olmayan çocuk bayramdır. Dünyada çocuklara bayram armağan eden tek lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Siz çocuklarımıza düşende bu ülkeyi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için çok daha fazla çalışmaktır. Bunun içinde Atatürk’ün gösterdiği yoldan asla ayrılmayın, onun size gösterdiği aydınlık yol Türkiye’yi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracak yoldur” diye konuştu.

Başkan Akgün gecede “7 Renk Büyük Ahenk” projesi için Büyükçekmece’ye gelen köy okullarının temsilcilerine ve projeye destek verenlere birer teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.