Binlerce Tepecikli iftar sofrasında buluştu

Binlerce Tepecikli iftar sofrasında buluştu
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Ramazan ayının tüm güzelliklerini Büyükçekmece Ailesi ile paylaşmaya devam ediyor.

Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Dr. Hasan Akgün, bu kez de Tepecik sakinleriyle birlikte oruç açmanın ve Ramazan sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftara Zonguldak Karadeniz Ereğlisi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’da katıldı.

“Ramazan paylaşmak demektir”

İftar öncesinde masaları tek tek gezen ve Tepecik sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Akgün konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi: “Allah gelecek sene de bu sofralarda birlikte orucumuzu açmamızı nasip etsin. Ramazan ayı sadece oruç tutma ayı değildir. Bu mübarek ay yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı daha arttırmaktadır. Ramazan paylaşmak demektir. Bunun için çevremizde ekonomik anlamda zor durumda olan, herkese yardım edelim, yardım elimizi uzatalım. Büyükçekmece ailemin Ramazan sofralarını paylaşacağından, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatacağından hiç şüphem yok. Ülkemizin bu zor döneminde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin, Allah gelecek yılda bizlere yine bu iftar sofralarında buluşmayı nasip etsin. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.”

Karadeniz Ereğlisi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’da kısa bir konuşma yaparak Tepecik halkının Ramazan ayını kutladı. Konuşmaların ardından yapılan dua ile birlikte oruçlar açıldı.


.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.