Bir yıllık emek renge dönüştü!

Bir yıllık emek renge dönüştü!
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin plastik sanatlar yılsonu sergisi bu yıl da görkemli bir törenle gerçekleşti.

Kültürpark tarihi Kervansaray’da açılan sergide Halk Akademisi kursiyerlerinin bir yıllık emekleri sergilendi.

 

“Emekten Renge”

 

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin Plastik Sanatlar Sergisi bu yıl “Emekten Renge” temasıyla kapılarını açtı. Serginin açılış törenine Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Başkan Danışmanları Reşit Oral ve Sacide Bolcan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

“Muhteşem bir sergi”

 

Sergi açılışında konuşan Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin çok başarılı ve örnek işlere imza attığını belirterek; sergiye emek veren eğitmen ve kursiyerleri kutladı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Halk Akademisi’nin bugüne kadar 18 sanat merkezinde, 39 gönüllü eğitmen nezaretinde 40 branşta onbinlerce kişiye sanat ve mesleki eğitim alanlarında kurs verdiğini hatırlatarak; “Bugün yine bir yılın emeği ve göz nuru olan eserlerin yer aldığı muhteşem bir serginin açılışını gerçekleştirdik. Plastik Sanatlar sergisinde bir yılın emeği renklere dönüşmüş. Her bir eser büyük bir emeğin özverinin ürünüdür. Büyükçekmece’nin kültür ve sanat hayatına zenginlik katan, katkı sunan eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.