BÜSTKİD & TURYAP ORTAK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İMZALANDI

BÜSTKİD & TURYAP ORTAK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İMZALANDI
Büyükçekmece'de 46 sivil toplum kuruluşunu bünyesinde barındıran Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Derneği (BÜSTKİD), gayrimenkul sektörünün en eski ve kurumsal firmalarından TURYAP Büyükçekmece ile ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı
BÜSTKİD üye kuruluşlarına maddi kaynak yaratmak amacıyla başlatılan projeye göre TURYAP, BÜSTKİD üye kuruluşları üzerinden kendisine yönlendirilen gayrimenkul alım/satım veya kiralamaları üzerinden elde ettiği gelirin  %5'i BÜSTKİD, %20'si ise ilgili üye kuruluşa olmak üzere toplamda %25'ini bağış olarak ödeyecektir.

Yapılan protokolle ilgili açıklama yapan BÜSTKİD Başkanı Derya Kök "TURYAP bilindiği üzere gayrimenkul sektörünün en eski, en kurumsal firmalarından biridir. TURYAP Büyükçekmece Direktörü Sayın Şaban Türker arkadaşımız da aynı zamanda BÜSTKİD'in üye kuruluşlarından Emekli Öğretmenler Derneği temsilcisi olup içimizden biridir. Teklif kendisinden geldi. Yönetim Kurulunda değerlendirdik ve her iki taraf içinde yararlı olacağına inanarak 1 yıl süreli bir protokol imzaladık. Maddi kaynak sıkıntısı nedeniyle etkinliklerini gerçekleştirmekte zorluk yaşayan kuruluşlarımıza bir imkan yaratılmıştır. Taraflara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.