Büyükçekmece Ailesi Hilal 86 iftarında buluştu

Büyükçekmece Ailesi Hilal 86 iftarında buluştu
Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları tüm güzelliğiyle devam ederken, Büyükçekmece ailesi bu kez de Atatürk Mahallesi Hilal 86’da düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Ramazan ayı paylaşma ayıdır, bereket ve hoşgörü demektir. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl sizlerle bir araya gelerek orucumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 İftarda katılan davetlilerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mahalle halkı ile sohbet ederek taleplerini de dinledi. 

“Ramazan paylaşmak ve hoşgörü demektir”

İftar öncesinde bir konuşma yapan Başkan Akgün, Ramazan ayının tüm güzelliklerini Büyükçekmece Ailesi olarak hep birlikte yaşamanın mutluluk verici olduğunu belirterek; “Ramazan ayı paylaşma ayıdır, bereket demektir, hoşgörü demektir. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da her akşam sizlerle bir araya gelerek orucumuzu acıyor, iftar sofrasını paylaşıyoruz. Ramazan ayının tüm güzelliklerini siz büyük Büyükçekmece ailemle yaşamaktan, her akşam farklı bir mahallemizde sizlerle iftar sofrasını paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Mübarek Ramazan ayı hepimize bolluk ve bereket getirsin” şeklinde konuştu. 

Okunan duaların ardından Başkan Akgün, iftara katılan annesi Ayşe Akgün ile birlikte orucunu açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.