Büyükçekmece Belediyesi’nden 300 engelli çocuğa tedavi

Büyükçekmece Belediyesi’nden 300 engelli çocuğa tedavi
Büyükçekmece Belediyesi, 300 engelli çocuk ve ailelerini uzman fizyoterapistler eşliğinde muayene ettirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde 2 gün süren tedaviler, Fizyoterapistler Federasyonu Başkanı ve Uzman Fizyoterapist Osman Şahin ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Muayeneler 2 gün sürdü

Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Büyükçekmece’de yaşayan ortopedik ve fizik tedaviye ihtiyacı olan engelliler, kas hastaları ve ailelerini muayene ettirildi. Fizyoterapistler Federasyonu Başkanı ve kendi dalında uzman fizyoterapist Osman Şahin ve ekibi tarafından gerçekleştirilen muayeneler iki gün sürdü.

Amaç, kamusal ve toplumsal duyarlılık

Belediyelerle birlikte çalışarak engelli olan çocukları toplu olarak değerlendirmek, yeni fizik tedavi yöntemleriyle tedavi etmek için çalıştıklarını ifade eden Fizyoterapistler Federasyonu Başkanı Osman Şahin, “Amacımız kamusal ve toplumsal bir duyarlılık yaratmaktır. Büyükçekmece Belediyesi’nin desteğiyle engelli çocuklarımızı, felç geçiren hastaları, bel ve boyun ağrısı bulunanları ve kaslarında sıkıntısı olan hastalarımızı tedavi ederek gerekli tetkiklerini yaptık” ifadesini kullandı.

Başkan Akgün adına teşekkür plaketi

2 gün süren tedaviler sonunda Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Rıdvan Orhan,  Fizyoterapistler Federasyonu Başkanı Osman Şahin ve ekibine Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına teşekkür ederek, bir de plaket takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.