Büyükçekmece Belediyesinden 'Can Dostlar Parkı’

Büyükçekmece Belediyesinden 'Can Dostlar Parkı’
Belediyecilik adına her zaman öncü projelere imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den örnek bir proje daha.
Belediyecilik adına her zaman öncü projelere imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den örnek bir proje daha.

Büyükçekmece’de hayata geçirdiği örnek projelerle, sadece insanları değil tüm canlıları düşünen ve kucaklayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hayvan dostlarımız için de özel ve kullanışlı projeler hayata geçiriyor.


Daha önce de sokak kedilerinin iklim şartlarından korunabilmesi ve yeterli beslenebilmesi için kedi evleri yaptıran, kuşlar için özel kuş evleri yaptıran Başkan Akgün, bu sefer köpek ve kedi sahiplerini düşünerek Büyük Atatürk Parkı içerisinde Can Dostlar Parkı projesini hayata geçirdi.

Hayvan dostlarının keyifle zaman geçirebilecekleri bir park

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Türkiye’nin en özel parklarından biri olan Büyük Atatürk Parkı’na inşa edilen Can Dostlar Parkı, kedi ve köpek sahibi Büyükçekmecelilerin, hayvan dostlarıyla keyifle zaman geçirebilecekleri benzerine az rastlanır bir park. Sosyal belediyecilik anlayışını uzun yıllardır ilçesinde uygulayan ve Büyükçekmece’yi bambaşka bir konuma getirmeyi başaran Akgün, şehrinde yaşayan tüm canlıları kucaklamaya ve onları düşünmeye devam ediyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Can Dostlar Parkı, huzurun ve modern şehirciliğin adresi olan Büyükçekmece’yi yansıtan güzel çalışmalara yalnızca küçük bir örnek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.