Büyükçekmece kış mevsimine hazırlanıyor

Büyükçekmece kış mevsimine hazırlanıyor
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış mevsimi öncesinde de yol, kaldırım, yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
24 mahallenin tamamına yayılan yapım çalışmalarında altyapı ve acil yol bakım ve onarım ekipleri görev alıyor. 

24 mahallede 4 koldan çalışmalar sürüyor
Büyükçekmece Belediyesi Çözüm Masası’nı arayan vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar yapan ekipler, daha modern ve güvenli bir Büyükçekmece için gece gündüz mesai yapıyor. Yaz ayları boyunca 24 mahallenin her birinde asfalta ihtiyaç duyan yolları asfaltlayan ekipler, şimdi de kış aylarının yollar üzerinde oluşturabileceği yıpratıcı etkileri en aza indirmek için pek çok noktada bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. İlçeyi dört bölgeye ayıran ekipler, her yıl olduğu bu yıl da yol, kaldırım, tretuvar, bahçe duvarı ve yağmur suyu kanalı gibi alt ve üstyapı çalışmalarına imza atıyor. Sonbahar ve kış aylarında yaşanabilecek sel baskınlarına karşı pek çok farklı noktada kanal çalışmaları gerçekleştiriliyor, Büyükçekmece’nin altyapısı güçlendiriliyor. 
Ekim ayı içerisinde yapılan çalışmalar
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Ekim ayında gerçekleştirdiği çalışmalardan bazıları şu şekilde; Pınartepe Mahallesi, Korkmaz Sokak istinat duvarı yapımı, Pınartepe Mahallesi Turgut Özal Caddesi kaldırım, yol,  tretuvar ve aydınlatma çalışmaları, Atatürk Caddesi kaldırım tamiri, Fatih Mahallesi Nazlı Sokak yol yapım çalışması, Atatürk Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi kaldırım yapım ve düzenleme, Fatih Mahallesi Recep Güngör Sokak yol yapım çalışması, Cumhuriyet Mahallesi Çoruh Sokak yol yapım çalışması, Karaağaç Mahallesi Dostluk Caddesi perde duvar imalatı, Çakmaklı Mahallesi Kıymet Caddesi taş tamiri, Güzelce Mahallesi Gözüaydın Sokak, Yedigöller,  Gün, Caneriği, Özgenalp ve sert kaya Sokak’ta parke taş imalatı, Mimaroba Mahallesi Doğançay Sokak’ta parke taş tamiri, Hürriyet Mahallesi Aydınalp ve Dilara Sokak’ta taş tamiri, Kumburgaz Mahallesi Özlem 3 Sokak’ta taş tamiri çalışmaları gerçekleştiriliyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.