Büyükçekmece Muhtarlar Günü’nü kutladı

Büyükçekmece Muhtarlar Günü’nü kutladı
19 Ekim Muhtarlar Günü Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.
Törene mahalle muhtarlarının yanısıra Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Coşkun Tanış, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Kazancı, Adem Yazır ve Başak Sancar, Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, belediye meclis üyeleri katıldı.

Muhtarlar adına Altıntaş konuştu

Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk konması ve saygı duruşunun ardından muhtarlar adına bir konuşma yapan Büyükçekmece Muhtarlar Derneği Başkanı ve 19 Mayıs Mahalle Muhtarı Niyazi Altıntaş, muhtarlık tarihi ve muhtarlığın sorunlarına ilişkin bir konuşma yaparak, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Coşkun Tanış kutladı

Kutlama törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Coşkun Tanış, Büyükçekmece’de hizmet veren tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman muhtarlara desteğini sürdüreceğini sözlerine ekledi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından mahalle muhtarları daha sonra Büyükçekmece Subay Orduevi’nde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Orduevindeki kahvaltıya katılan Büyükçekmece Kaymakamı Mehmet Özel, muhtarların gününü kutladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.