Büyükçekmece’de Plastoff heyecanı

Büyükçekmece’de Plastoff heyecanı
Büyükçekmece’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Plastik Araba Yarışları (Plastoff) nefesleri kesti.

Zorlu Off-Road Alanı’nda yapılan renkli yarışlarda, bazı yarışmacılar kaza yaparken, bazıları ise yarışmayı başarıyla tamamladı.

Yarışmalar 4 kategoride yapıldı

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Plastik Araba Yarışları (Plastoff), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin arkasındaki Off-Road Alanı’nda gerçekleştirildi. Plastoff yarışlarına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün torunu Atahan Akyollu ile birlikte izledi. Macera tutkunlarının akın ettiği Plastoff Yarışları 7-11 yaş arası çocuklar, bayanlar, baylar ve extreme olarak 4 farklı kategoride gerçekleşti. Start sireniyle başlayan yarışmada bazı yarışçılar kaza yaparken, bazı yarışmacılar ise bitiş çizgisine varmayı başardı. Çok sayıda yarışçının kıyasıya mücadele ettiği turlarda arazinin engebeli olması seyircilere heyecan dolu anlar yaşattı. Yarışların sonunda ise dereceye giren yarışçılar madalya ile ödüllendirildi.


“Marmara Bölgesi’nin lokomotifi olacağız”

Plastoff Yarışlarında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Biz Off-Road yarışlarını geliştireceğiz. Büyükçekmece olarak yeni ödül aldık. Büyükçekmece ilçesi ödül almaya alışkın bir şehir haline geldi. Festivalimiz yurt dışında birinciliği aldı. Türkiye’de 950’ye yakın ilçe var, düşün ki sadece Büyükçekmece Basketbol takımımız Avrupa kupalarında oynuyor. Futbolda, voleybolda, güreşte iyiyiz, şimdi de Off-Road’ta birinci olacağız. Hatta İstanbul’un lokomotifi olacağız. Yerimiz muhteşem olduğu için Marmara Bölgesi’nin lokomotifi olacağız” dedi.


Yarışmacılardan tam not aldı


Büyükçekmece’de Off-Road alanında düzenlenen Plastoff Yarışlarına Off-Road tutkunları yoğun ilgi gösterdi. Macera tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşatan Plastoff Yarışları yarışmacılardan tam not aldı. Plastoff yarışlarını büyük heyecan içinde izleyen gelen Başkan Dr. Hasan Akgün, daha sonra Off-Road aracıyla engebeli arazide gezerek pisti inceledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.