Büyükçekmece’de sahur geleneği bozulmadı

Büyükçekmece’de sahur geleneği bozulmadı
Büyükçekmece’de her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan’ın ilk sahuru Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla Kiper Pastanesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Sahur’da konuşan Başkan Akgün, İsrail’in Filistin’deki katliamının kabul edilemez olduğunu belirterek; “Maalesef bu yıl ilk sahuru çok üzgün ve buruk bir şekilde yapıyoruz” diye konuştu.

Büyükçekmece’de Ramazan Ayı’nın ilk sahuru Kiper Pastanesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen sahur şehitlerimiz ve Filistin’de ki şehitler için Kuranı Kerim okunmasıyla başladı.

“Buruk ve çok üzgünüz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Her yıl geleneksel olarak ilk sahuru Kiper Pastanesi’nde yapıyoruz. Filistin’de son günlerde yaşayan İsrail katliamı nedeniyle bu yıl buruk ve çok üzgün olduğumuzu ifade etmek isterim. Allah, İslam Alemi’ne bu mübarek Ramazan ayında daha akılcı davranmayı nasip etsin. Emperyalizmin bu vahşetini gördükten sonra oturup birkaç kez daha düşünmemiz gerekir. Filistin de sadece kendisini sapanla koruyan din kardeşlerimizin üzerine yağmur gibi kurşun yağdıran emperyalizmin uşakları, siyonizmin temsilcisi olan İsrail’in bu gaddarlığını kabul edilemez. Filistin’de şehit olan din kardeşlerimize de Allah’tan rahmet, yaralıları acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.