Büyükçekmece’nin modern parklarına bir yenisi ekleniyor

Büyükçekmece’nin modern parklarına bir yenisi ekleniyor
Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek, Büyükçekmecelilerin yeşille iç içe çeşitli aktivitelerle zaman geçirebilecekleri modern ve yeni bir park alanını şehre kazandırıyor.
Tasarımlarıyla da fark yaratacak

 Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği park alanında, çocukların sağlığını ve gelişimini gözeterek yapılan çocuk oyun grupları, oturma ve dinlenme alanları, basketbol sahası, su gösterilerinin yer alacağı süs havuzları bulunuyor. Her yaş grubundan vatandaşın keyifli zaman geçirebileceği park tasarımıyla da fark yaratacak.

 Büyükçekmece'de park ve yeşil alan seferberliği

 Türkiye'nin en yeşil ilçelerinden biri olan Büyükçekmece'nin bu özelliğini bir kez daha vurgulaması adına, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri park alanlarını özel ağaç ve bitkilerle süsleyerek yeşil alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.  Ayrıca ilçeye her geçen gün yeni yeşil alanlar kazandırılırken bu bölgelere dikilen farklı türlerden ağaçlar ilçenin güzelliğine güzel katıyor.

 “En gözde yaşam alanlarından biri olacak”

 Vatandaşların yenilenen parka yoğun ilgi göstereceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Şehrimize 2017 yılı için koyduğumuz 200 park hedefimize mevcut parklarımızı yenileyerek ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yeni parklar ekleyerek devam ediyoruz. Yenilenen ve yapımı devam eden park, bulunduğu konum sayesinde her zaman Büyükçekmecelilerin ilgi gösterdiği bir alandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından modern ve kullanışlı halini alacak olan park, şehrimizin en gözde yaşam alanlarından biri haline gelecek. Büyükçekmece’ye Türkiye’nin en modern parklarını kazandırmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.