Dünyanın en iyisi

Dünyanın en iyisi
Büyükçekmece'de bulunan Özel Gökcan Koleji, CIOFF (Uluslararası Folklor Festivaller ve Halk Sanatları Organizasyonları Konseyi) tarafından düzenlenen ödül gecesinde ödüle doymadı.
 Büyükçekmece'de bulunan Özel Gökcan Koleji, CIOFF (Uluslararası Folklor Festivaller ve Halk Sanatları Organizasyonları Konseyi) tarafından düzenlenen ödül gecesinde ödüle doymadı. Gökçan Koleji'nin düzenlediği festival üst üste ikinci kez dünyanın en iyi çocuk halk oyunları festivali seçildi.

Üst üste ikinci ödül
UNESCO'nun resmi partneri CIOFF tarafından düzenlenen 2. Hizmet ve Başarı Ödülleri, Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir tören ile sahiplerini buldu. En iyi yetişkin festivali, en iyi çocuk festivali, en iyi yetişkin halk dansı grubu, en iyi çocuk halk dansları grubu gibi çeşitli kategorilerde Türkiye'nin en iyilerinin belirlendiği gecede Büyükçekmece Özel Gökcan Koleji bu sene 8.sini düzenlediği Uluslararası Gökcan Koleji Çocuk Halk Oyunları Festivali büyük başarı kazandı. Okulun düzenlediği festival üst üste ikinci kez dünyanın en iyi çocuk festivali seçildi. 

Veliler yalnız bırakmadı
Festivallere katılan misafir ülkeler tarafindan verilen puanlar doğrultusunda belirlenen halk danslarının Oscar gecesinde Türkiye'nin en iyi çocuk festivali ödülünü kazanan Özel Gökcan Koleji'nin ödül törenine veliler, öğrencileri ve öğretmenler de katıldı. 

gökçen koleji

gökçen koleji

gökçen koleji

gökçen koleji

gökçen koleji

gökçen koleji

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.