Gençler çevre için duyarlı

Gençler çevre için duyarlı
Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri İstanbul International Community School (İstanbul Uluslararası Topluluk Okulu) öğrencileriyle birlikte Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisini gezdi.
  Büyükçekmece Belediye Başkanı DR. Hasan Akgün, Büyükçekmece gençliğinin her alanda olduğu gibi çevre konusunda da bilinçli yetiştiğini söyledi.


Nezaketleri için teşekkkür etti

Sürdürülebilir Çevre konusunun ülkeler arasındaki en önemli konulardan bir tanesi olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Çevre temizliği, geri dönüşüm gibi konularda çocuklarımızı küçük yaştan itibaren eğitiyoruz. Bilinçli bir gelecek yetiştiriyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz geleceğimizin önemli konuları arasında yer alan sürdürülebilir çevre konusunda projeler üreterek vatandaşlarımızı bilgilendiriyor. Özellikle ilçemizde ikamet eden çocuklarımıza bu konularda bilgiler vererek çeşitli projeler üretiyorlar. İstanbul International Community School’da eğitim gören çocuklarımızda ekibimizle birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Danimarka Başkonsolosu Anette S. Galskjot’a da nezaketinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.