Her şey çok daha güzel olacak

Her şey çok daha güzel olacak
Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarında çok sayıda Sinanobalı birlikte oruç açtı. Sinanoba, Mimaroba ve Ekinoba sakinlerinin bir araya geldiği iftarda konuşan Başkan Akgün, "Her şey çok daha güzel olacak. Memlekette korku imparatorlu
Barış Manço Parkı’nda gerçekleşen iftar programına katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Hasan Akgün, "Hepinizi çok seviyorum çünkü seçimlerde çok büyük destekle tekrar Büyükçekmece’de demokrasiye ve şehrinize sahip çıktınız. Büyükçekmece’de daha güzel şeylerin yapılabilmesi için bize destek verdiniz. Her şey çok daha güzel olacak. Memlekette korku imparatorluğu bitti. Çocuklarımız, ülkemiz, demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz için çalışacağız. Bu memleketteki tek mesele eğitimdir. Eğitim meselesini çözemezsek ekonomiyi de çözemeyiz. Atatürk ve Cumhuriyet gençliği bu sorunları çözecektir. Siz değerli Büyükçekmece aileme bir kez daha teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’üm göstermiş olduğu yolda yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ümit Yaşar sahne aldı

Birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açan binlerce Sinanobalı iftarın ardından ünlü sanatçı Ümit Yaşar’ın seslendirdiği şarkılarla eğlenceli bir Ramazan akşamı geçirdi. Denizci kıyafeti giyinmiş Büyükçekmeceli çocuklar “Uzun Yol Kaptanı” olarak isim yapan Belediye Başkan Dr. Hasan Akgün’ün doğum gününü kutlamak için sahneye çıkmaları gecenin sürprizi oldu. Başkan Dr. Hasan Akgün’e olan sevgilerini mektup satırlarına döken Sinanobalı çocuklar Başkan Akgün ve vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.