Öğrencilere balık yemenin faydaları anlatıldı

Öğrencilere balık yemenin faydaları anlatıldı
Büyükçekmece Belediyesi ve Güzelce Su Ürünleri Kooperatifi çocuklara balığı sevdirmek, balığın faydalarını anlatmak ve denizlerin korunmasına yönelik olarak bir etkinlik düzenledi.

 Belediyesi ve Güzelce Su Ürünleri Kooperatifi çocuklara balığı sevdirmek, balığın faydalarını anlatmak ve denizlerin korunmasına yönelik olarak bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte öğrencilere ekmek arası balık dağıtıldı.



"Öğrencilere Balık Projesi"

Büyükçekmece'de "Öğrencilere Balık Projesi" adıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere kilolarca ekmek arası balık dağıtıldı. Çocuklara balığı sevdirmek, balığın faydalarını anlatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrencinin yanı sıra  Kaymakamı Mustafa , Garnizon Komutanı Albay Caner Demirkol, Büyükçekmece Belediyesi Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun,  Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Albay,  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü A. Yavuz Karaca, Güzelce Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Erdoğan Kartal, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları da katıldı.



Öğrenciler bol bol balık yedi

Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu'nda düzenlenen etkinlikte yapılan konuşmaların ardından öğrenciler folklor gösterisi sundu. Resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Daha sonra çocuklara balık ekmek dağıtıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler doyasıya balık
 yedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.