Okul yolu artık çok daha güvenli

Okul yolu artık çok daha güvenli
Okullara ve eğitime verdiği önemle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, denetimleri sırasında gördüğü eksiklikleri ekibiyle birlikte gidermeye devam ediyor.

Başkan Akgün’ün talimatıyla, Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu’nun bulunduğu Ekinoba Mahallesi Armağan Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlandı.

Öğrencilerin güvenliği için

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin çevre güvenliği ve trafik güvenliği için başlatmış oldukları çalışmalar sayesinde okulun bulunduğu Armağan Sokak’ta; parke taşı yol çalışması, kaldırım imalatı çalışması, araç otoparkı çalışması ve duba montajı çalışmaları gerçekleştirdi. Çevresi öğrenciler için tamamen güvenli hale getirilen sokağın yenilenmesinden veliler de memnun.

“Park ve trafik sorunu giderildi”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, okul çevresinin güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını belirterek; ’’Batıköy Memurdan Armağan İlk Okulu ve Ortaokulu’nun bulunduğu bölge hem araç trafiği, hem de yaya güzergahı olarak oldukça yoğun bir bölgede yer alıyor. Okul servis ve veli araçlarının park sıkıntıları ve öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gidip gelebilmeleri için yapılması gereken yenileme çalışmalarını başlatmıştık. Yapılan çalışmalar sayesinde sokakta oluşan park ve trafik sorunu giderilmiş oldu’’ ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.