Pastanedeki Alacak Verecek Meselesinde Silahlar Çekildi: 1 Yaralı

Pastanedeki Alacak Verecek Meselesinde Silahlar Çekildi: 1 Yaralı
Büyükçekmece'de bir pastanede iki grup arasında alacak verecek meselesinden kavga çıktı. Silahların ateşlenmesiyle 1 kişinin yaralandığı kavga, kameralara yansıdı.
Büyükçekmece'de bir pastanede, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralanırken, kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.
ÇIKAN KAVGANIN ARDINDAN SİLAHLARINI ÇEKTİLER

Olay, Büyükçekmece Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde bulunan bir pastahanede meydana geldi. Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmanın büyümesiyle taraflar silahlarını ateşlemeye başladı. Çıkan kavga nedeniyle ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Yaralı, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

''CAMLARA KURŞUN GELDİ''

Olay anını anlatan pastahane sahibi İlhan Bozkaya, "Alacak meselesi varmış, Allah'tan kimsenin canına bir şey olmadı. O yönden mutluyum. İçeride masada olmuş. Tartışlar, alacak verecek meselesi var. O ona sıkmış, o ona sıkmış. Her iki tarafta bir birlerine sıkmışlar. Camlara kurşun gelmiş. Allah'tan içerisi çok kalabalıktı. Sonra ikisi kaçtı. ikisi burada. Yaralı hastaneye kaldırıldı" dedi.

GÜVENLİK KAMERALARINA DA YANSIDI

Pastahane önünde yaşanan silahlı kavga anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şahısların birisinin kaçması, havaya ateş etmeleri ve yaşanan panik görülüyor. Görüntüler de ayrıca vurulduğu iddia edilen şahsın yere düşmesi de görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.