Ramazan en güzel Büyükçekmece’de yaşanır!

Ramazan en güzel Büyükçekmece’de yaşanır!
Ramazan ayının tüm güzellikleri Büyükçekmece ilçesinde dolu dolu yaşanıyor.
Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları bu yıl katılım açısından oldukça yoğun olurken, geleneksel Ramazan eğlenceleri ile de renkli ve coşkulu bir biçimde gerçekleşiyor.

 “Paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

 Mimaroba, Sinanoba ve Ekinoba sakinlerinin katımıyla Barış Manço Parkı’nda gerçekleşen mahalle iftarında adeta izdiham yaşandı. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen mahalle iftarı sonrasında sahne alan sevilen sanatçı Coşkun Sabah, adeta Büyükçekmece’yi salladı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde Büyükçekmece ailesi bir kez daha Ramazan ayının bereketin paylaştı. İftara gelen Büyükçekmece ailesi ile tek tek ilgilenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularını perçinleyen çok mübarek bir ay olduğuna vurgu yaptı.

 “Başkan Akgün’ü kutluyorum”

 Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından edilen dua ile birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından geleneksel Ramazan eğlenceleri kapsamında sahne alan sevilen sanatçı Coşkun Sabah, söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı. Büyükçekmece’yi ve Mimarsinan’ı uzun yıllardır yakından takip ettiğini ve sık sık bu bölgeye geldiğini açıklayan Coşkun Sabah, “Büyükçekmece İstanbul’un en güzel ve en yaşanabilir ilçeleri arasında ilk sıralarda geliyor. Bugün içinde bulunduğumuz parkın eski halini de bilen biriyim. Şimdi bu muhteşem parkın bir başka benzeri yok. Tüm bu güzel hizmetlerin mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü kutluyorum” diye konuştu.

 “Ayrıcalıklı bir sanatçı”

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Coşkun Sabah’ı gençlik yıllarından beri severek dinlediğini belirterek; “Coşkun Sabah, kendisine has tarzıyla ayrıcalıklı bir sanatçıdır. Uduyla, duruşuyla ve sürekli artan performansıyla örnek bir isimdir. Kendisini Büyükçekmece’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bize yaşattığı bu unutulmaz gece için önce şahsım sonra da Büyükçekmece ailem adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.