Turna balığı için olta attılar

Turna balığı için olta attılar
Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Kıyı Balıkçıları Derneği işbirliğiyle ikincisi düzenlenen "Büyük Ödüllü Turna Avı Yarışması" yoğun bir katılımla Tepecik’te gerçekleştirildi.
Tepecik Çamlık’taki piknik alanında gerçekleştirilen yarışmaya katılan balıkçılar en büyük turna balığını yakalamak için oltalarını göle attı.

Yusuf beyi tebrik ediyorum

Yarışmaya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, "Dereceye giren usta balıkçılarımızı tebrik ediyorum. Keyifli bir yarışma oldu. Büyükçekmece Kıyı Balıkçıları Derneği geçen sene de engelliler için oltalarını denize atmışlardı. Sosyal sorumluluk projesi olarak anlamlı bir çalışma olmuştu.

En büyük turna balığını yakalayan Yusuf beyi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler" şeklinde konuştu. 150 kişinin katıldığı yarışmada iki balık avlayarak birinci Yusuf Aydın, ikinci Erdinç Dokuman, üçüncü ise Mustafa Ayar oldu. Yusuf Aydın’ın avladığı turna balıklardan bir tanesi 41 diğeri 54 cm, Erdinç Dokuman’ın 62 cm, Mustafa Ayar’ın ise 56 cm boyutlarında oldu. Dernek Başkanı Kansu Gülbardak sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.