BİZ AİLECE SPORCUYUZ

BİZ AİLECE SPORCUYUZ
Çatalca İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Gençlik ve Spor Haftası Pikniği'ne katılan Belediye Başkanı Mesut Üner gençlere tavsiyede bulunarak, "Spor gibisi yok sevgili gençler. Sporun her türlüsünü yapmaya gay
İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünce Çatalca mesire alanında düzenlenen 4. Geleneksel Gençlik ve Spor Haftası Pikniği'ne katılım yoğun oldu. Pikniğe, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Mesut Üner ve Belediye Meclis üyeleri Ahmet Rasim Yücel, Süheyla Topçu, Hasan Gökçe, Tuba Uzun, Halit Aksoy, Özkan Arslanca, Necati Dönmez ve çok sayıda kişi katıldı.

Belediye Başkanı Mesut Üner sırası ile basketbol, masa tenisi ve dart oynadı, son olarak kalecilik yapan Üner, gençlere şut attı.

Sporun her türlüsünü yapın

Davetlilere etkinlik alanlarını gezdiren İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Seyithan Dağıstanlı katkıları için Çatalca Belediyesi'ne teşekkür etti. Belediye Başkanı Mesut Üner ise "Spor gibisi yok sevgili gençler. Sporun her türlüsünü yapmaya gayret edin. Biz ailece sporcuyuz. Ben yıllarca futbol oynadım, eşim Aydan hanım basketbol oynadı. Kızlarımız basket ve futbol, bocce oynuyorlar. Belediye olarak birçok spor dalında ilçe gençlerimize hizmetlerimiz olacak. Ancak ben bir defa daha söylüyorum. Sporun her türlüsünü yapın" sözleri ile ilçedeki tüm gençlerin spor yapması için belediye olarak çalışmaları hızlandıracaklarını söyledi.

Yemek ikramı yapıldı

Etkinliğe katılanlara Çatalca Belediyesi tarafından yemek ikramı yapıldı. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel de etkinlik alanını gezerek sporculara kaç yıldır bu spor dallarıyla uğraştıklarını sordu. Yapılan spor aktivitelerini uzun yıllar Çatalca’da görmek istediğini söyleyen Kaymakam Becel, sporculara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.