Çatalca'yı mahcup etmeyeceğiz

Çatalca'yı mahcup etmeyeceğiz
Çatalca'nın yeni Belediye Başkanı Mesut Üner, hem seçim sürecini hem de projelerini Üner, “İnşallah Çatalca halkını mahcup etmeyeceğiz” dedi
Çatalca'da hem CHP'li hem de İYİ Partili vatandaşlardan oy aldıklarını ifade eden Üner, “Sadece seçim süreci ile kazanılacak bir şey değil. Ben doğma büyüme Çatalcalıyım. Çatalcalılar beni tanıyor. Önceden başka partilere oy veren arkadaşlarım da bize oy verdi. CHP ve İYİ Parti'den de oy aldık” dedi.

Sorun hizmetsizlikti

Seçimi yerel seçim bazında yürüttüklerini ve karşılık bulduklarını ifade eden Üner şöyle devam etti: "Çatalca'da merkez mahallelerimiz dâhil 39 mahalle var. Hepsiyle istişarelerimizi yaptık. Büyüklerimiz de arkamızda durdu. İnşallah mahcup etmeyeceğiz. Çatalcalıların en büyük sorunu hizmetsizlikti. Hizmetsizlikten bıktık. Biz 'Çatalca'nın Mesut Üner'e değil, hizmete ihtiyacı var' dedik. Çatalca'da bir tane park, meydan yok. Bütün sosyal alan projelerimizi gerçekleştireceğiz. Çatalca için en önemli projemiz ise gıda üssü. Çatalca'yı gıda üssü yaparak işsizliği azaltacağız. Seracılık, çiçekçilik, tarım faaliyetleri de hayata geçecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.