Çatalca’da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

Çatalca’da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen programlarla Çatalca’da coşku içinde kutlandı.

23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisini açarak ulusal egemenliğimizi ilan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayram, Çatalca’da yediden yetmişe herkes tarafından coşkuyla kutlandı.

Makamını Arda’ya devretti

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajını makamında ağırladığı öğrencilere verdi. 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Arda Yusuf Savaş’a Belediye Başkanlığı görevini devreden Başkan Üner, minik öğrencinin ve tüm çocukların bayramını da bir kez daha kutladı.

Öğrencilerden muhteşem gösteriler

Resmi kutlama programı Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, siyasi parti ilçe başkan ve üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri, Çatalca Muharip Gaziler Derneği Başkan ve Üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen kutlama törenleri; Ziya Altınoğlu Stadında düzenlenen resmi kutlama programı ile devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Öğrencilerin sergiledikleri, mehteran takımı,  halk dansları, korolar, müzikler ve okudukları şiirler gibi birbirinden renkli gösteriler yoğun alkışlar arasında gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.