Çatalca'mız marka olacak

Çatalca'mız marka olacak
Göreve geldikten sonra mahalle turlarına devm eden Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Gökçeali ve Subaşı mahalellerini ziyaret etti.

Güzel "Belediyemizin tüm birimleriyle ve hemşehrilerimize birlikte sorunlara çözüm bulmak için çalışarak, ayrımsız bir şekilde ilçemize hizmet edeceğiz. Çatalca'mız marka ilçe olacak" diye konuştu

31 Mart seçimlerini kazanan ve Çatalca Belediye Başkanlığına seçilen Erhan Güzel, mahallelere teşekkür gezilerini sürdürüyor. Erhan Güzel, bu kapsamda Gökçeali Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Subaş Mahallesi'ne geçen Güzel, “Gittiğimiz her yerde bizden sıcak karşılamasını esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim. İBB ve ilçe belediyemizin yıllar sonra aynı vizyonla yönetilmesiyle hizmetlerimiz ve projelerimiz çok daha hızlı hayata geçecek, ilçemiz ülkemizin marka ilçelerinden biri olacak. Belediyemizin tüm birimleriyle ve hemşehrilerimize birlikte sorunlara çözüm bulmak için çalışarak, ayrımsız bir şekilde ilçemize hizmet edeceğiz. Çatalca'mız marka ilçe olacak" dedi.

Ayrım yapmayacağız

Ovayenice Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette de “Seçim öncesinde Ovayenice ve diğer mahallelerimizde de dediğimiz gibi, belediye başkanı ve yol arkadaşları olarak yönetimde hemşehrilerimizin sesi olacağız” diyen Güzel, “Her gittiğimiz mahallede yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizin bize gösterdiği teveccühten aldığımız güçle, Çatalca'mızın her bir noktasını çok güzel yapacağız” diye konuştu. Daha sonra Çakıl Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Güzel, “Bizi, yoğun bir seçim süreci sonrasında başarıya ulaştıran hemşehrilerimize teşekkür ederim. Ayrım yapmadan hizmet anlayışımızla, aynı vizyonda birleştiğimiz İBB ve muhtarlarımız ile birlikte mahallerimiz ve mahallerimizi daha güzel yapacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.