En büyük güç bilgidir

En büyük güç bilgidir
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçede eğitim öğretim vermeye başlayan Çevre Bilim Koleji'nin açılış törenine katıldı. Burada konuşan Üner, "Bilgi en büyük güçtür ve bilginin kaynağı da okullarımız, çok kıymetli öğretmenlerimizdir" ded
Çatalca, yeni bir eğitim kurumuna daha kavuştu. Çevre Bilim Koleji'nin açılış töreni Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve ilçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, halk oyunları gösterisi ile devam etti. Öğrencilerin hediye ettiği Türk Bayrağını Belediye Başkanı Mesut Üner öperek teslim aldı. Açılışa İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel de katıldı.

Ülkemizin geleceğisiniz

Uzun yıllar eğitim camiasında yer alan ve Çevre Bilim Koleji'ni ilçeye kazandıran okul sahibi Mehmet Bayram Bektaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin'in konuşmaları ardından Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner bir konuşma yaparak Çevre Bilim Koleji’nin ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Belediye Başkanı Mesut Üner konuşmasında,"Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği, yarınlarımızdır. Geleceğimizi hazırlayanlar da okullarımız ve öğretmenlerimizdir. İlçemizde açılan her bir okul çocuklarımızın istikbaline ve ülkemizin geleceğine yapılan önemli bir hizmettir. Çünkü bilgi en büyük güçtür ve bilginin kaynağı da okullarımız, çok kıymetli öğretmenlerimizdir. Çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Biz de Çatalca Belediyesi olarak üzerimize düşen her şeyi imkanlarımız nispetinde yapma gayreti içerisindeyiz. Eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz, sürdürmeye de kararlılıkla devam edeceğiz. Çevre Bilim Kolej’imiz başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere Çatalca’mıza hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.