Meclisin ilk oturumu yapıldı

Meclisin ilk oturumu yapıldı
Çatalca Belediye Meclisi'nin 2019 yılı kasım ayı toplantısının 1. birleşimi gerçekleştirildi.
Oturumun açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mesut Üner, "8 Kasım’da idrak edeceğimiz Mevlid Kandilimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde başlattığı kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlamamızın 81. yıldönümünde saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. 17 Kasım’da Balkan Savaşı’nda Çatalca savunma hattında şehit olan Alaiye Şehitlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyoruz. Kasım ayı içerisinde kutlayacağımız çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü de şimdiden kutlu olsun" açıklamasını yaptı.

2 nolu parsel İSKİ'ye tahsis edildi

Üner'in konuşmasının ardından Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Gündem maddelerinden ilki olan "Norm Kadro Yönetmeliği'nin 9. maddesine göre GİH sınıfından TH sınıfına aktarım yapılması ve II nolu boş kadro ile III nolu dolu kadro cetvellerinde değişiklik yapılması" hakkında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2. gündem maddesi olan “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Ferhatpaşa Mahallesi 262 ada 2 nolu parselin 5 yıl süre ile İSKİ Genel Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi" ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

3. gündem maddesi olan “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Atatürk Mahallesi 2916 nolu parseldeki mevcut binanın 1'inci katında bulunan 32 kapı numaralı konutun, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'ne 25 yıl süre ile tahsis edilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

4. gündem maddesi olan "Belediyemiz mülkiyetinde bulunan fiiliyatta mezarlık olarak kullanılan ve ekli listede bulunan parsellerin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına devir edilmesi" ile ilgili Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nün teklifi İmar Komisyonu’na havale edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.