Nakkaş'ta nefes kesen anlar

Nakkaş'ta nefes kesen anlar
Çatalca Belediyesi sponsorluğunda Yeditepe Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen "Türkiye Motokros Şampiyonası" bu yılda Çatalca Nakkaş Mahallesi'nde düzenledi.
Yarışa Türkiye’den ve Bulgaristan’dan toplam 76 sporcu, 8 grup katıldı. En küçük yarışçı 5 yaşında olup en büyük sporcu 57 yaşındaydı. 18 Mayıs Cumartesi günü ısınma ve sıralama turlarının gerçekleştiği şampiyonada 19 Mayıs Pazar günü, pilotlar dereceye girebilmek adına kıyasıya mücadele etti. Mx1 de en büyük sınıfta yer alan Şakir Şenkalaycı birinci oldu. Junior grubundan ise yarışa katılan 11 yaşında ki Selen Tınaz, hem kız çocuğu olarak hem de birinci gelerek tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Üner yarışı yerinde izledi

Motor severlerin yoğun ilgiyle takip ettiği yarışları yerinde izleyen Belediye Başkanı Mesut Üner’e; AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Meclis Üyelerimiz Hüseyin Aydın Lokman Naroğlu da eşlik etti. Başkan Üner, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Şampiyonanın diğer ayakları ise sırası ile; Gönen, Susurluk, Düzce ve Antalya’da olacak. Dünya Motokros Şampiyonası, Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonasına ise Afyonkarahisar ev sahipliği yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.