Türkiye Eski Güzeli Nilay Ceylan'dan acı haber! Şöhreti bırakıp Çatalca'ya yerleşmişti...

Türkiye Eski Güzeli Nilay Ceylan'dan acı haber! Şöhreti bırakıp Çatalca'ya yerleşmişti...
Miss Turkey 1997’de üçüncü seçilen Nilay Ceylan hayatını kaybetti. Uzun süredir şöhretten uzak bir hayat yaşayan Ceylan’ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi
Eski Türkiye 3. güzeli Nilay Ceylan, 44 yaşında hayatını kaybetti. İki yıl önce babasını kaybeden ve ardından içine kapanan Ceylan’ın annesiyle yaşadığı evde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Ceylan’ın cenazesi dün Çatalca’da bulunan Karacaköy Camisi’nden kaldırıldı. Törene katılan Ceylan’ın dostları “Çok iyi bir insandı ve son zamanlarda babasının ölümünden sonra içine kapanmıştı” dedi.

Nilay Ceylan, 20 yaşındayken Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılmıştı. Çağla Şıkel’in birinciliği kazandığı Miss Turkey 1997’de Ceylan üçüncülük tacının sahibi olmuştu.

Mimar Sinan Üniversitesi Dekor Kostüm Bölümü’nden mezun olan Ceylan, Kanal D’de sunuculuk yaptı. Kısa bir dönem oyunculuk da yapan Ceylan ardından Çatalca’ya yerleşti.

Şöhretten uzaklaşan Ceylan, hayatını tasarladığı takıları sosyal medya hesabından satarak kazanmaya başladı. 2 yıl önce babasını kaybeden eski güzelin bu ölümün ardından bunalıma girdiği iddia edildi.

'SALAKSIN, KAFANI KULLANAMADIN'
Nilay Ceylan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da bunalım iddialarını güçlendirdi.
Ceylan yaptığı paylaşımlardan birinde “Bir babam demedi ‘Salaksın’ diye, onun dışında herkes ‘Salaksın kafanı kullanmadın’ dedi.
Kafa kullanmak değil aslı, insan kullanmak. 15 yaşımdan beri alnım ak.
Beni seven ama sevmediğim bir kimseyi hayatıma hayat garantisi gözüyle sokmadım. Asla ruhumu satmadım” yazdığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.